БРЕМЕННИ И ЕЛЕГАНТНИ ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНА

Бъдещите майки представляват една от най-уязвимите групи не само по време на карантина, наложена заради коронавируса, но и по всяко време. В сегашното положение на затвореност и изолация, бременните жени не трябва да изпадат в униние само поради факта, че не бива да излизат навън. Те отново имат избор – да бъдат или да не бъдат елегантни у дома.

Подходящото домашно облекло за бременни в условия на карантина

Пижамите и свободните домашни рокли за бременни изглеждат най-подходящи за носене вкъщи. С оглед самочувствието на наддалите по килограми бременни, добре е домашните одежди да не изглеждат дрипави и похабени. Коронавирусът предизвиква извънредно положение, но не заставя носене на най-неугледното, само защото сме си у дома. Перфектно решение за бременни е памучна или сатенена пижама, за да им бъде и удобно, и комфортно откъм визия. Добре е да се избират „жизнерадостни“ или кремави цветове, защото ако са тъмни, биха повлияли негативно на настроението на бременната, която и без това е с чувствителна психика и леко разклатен имунитет в сравнение с останалите жени.

А нима трябва да се носят само пижами у дома?

Не, разбира се! Има красиви решения за дрехи у дома, които не включват само пижами. Да не забравяме, че за бременните животът също си тече, със съответните поводи и радости. Ако е празник или имате чудесен личен повод за отбелязване, защо да не облечете сатенена блуза с дантела или дълга рокля, която обичате, и с която изпъкналото ви коремче няма да бъде недостатък, а чар? И да завършите вечерта със секси комбинезон или цял комплект от сатен…

Туники и клинове за бременни

В онлайн магазин „Евиза“ ще намерите туники и клинове, които също са удобни за носене от бременни. Предимството при тях е в това, че нямат пристягащи елементи, като изключим еластичността на клина. Въпреки коронавируса, можете да си спретнете малко танци у дома, ако се чувствате в състояние да го правите, или да се пораздвижите по балкона, за където ще ви трябва клин, предвид променливото пролетно време. Бременните дами са по-податливи на настинка и грип, затова излагането на откритите части у дома, като балкони, тераси и градини, следва да бъде със съобразено с условията облекло.

Колкото и да е неприятно задържането вкъщи заради карантината, вие можете да освежите обстановката. Мислете за предстоящите шастливи мигове след раждането и за вашия собствен уют по време на бременността, който включва и облеклото.

Бременни под карантина,

изберете да бъдете модерни и шикозни у дома!

МАСКАТА ЗА ЛИЦЕ – НОВИЯТ МОДЕН АКСЕСОАР
ИЗВАЙТЕ ФИГУРАТА СИ СЪС СТЯГАЩО БЕЛЬО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories