ИЗВАЙТЕ ФИГУРАТА СИ СЪС СТЯГАЩО БЕЛЬО!

Стягащото бельо не е просто каприз или съвременен хит. Идеята за оформяне на „по-тънка линия“ съществува от векове и се е изразявала с аксесоари като стегнатите до болка корсети в миналото, които се продават дори и сега, макар и осъвременени. Женската фигура винаги е прелестна и неслучайно частите от тялото, които подчертават именно женствеността, се наричат „прелести“. Това се отнася за всяка натура, без значение килограмите.

Колко жени обаче са действително доволни от себе си? Мъжката половина от човечеството често твърди, че жената винаги е по-превлекателна, отколкото предполага. Жените, от своя страна, са далеч по-критични към себе си, особено що се отнася до външния им вид и прикриване на излишна маса. За разлика от корсетите, които – по обясними причини – не могат да се носят всеки ден, стягащото бельо е за предпочитане и е приложимо като ежедневно долно облекло.

За щастие, стягащото бельо в днешни времена няма нищо общо с причиняващите болести корсети. То се явява полезната, несравнимо по-удобна алтернатива за скриване на досадни тлъстинки и намаляване обиколките на ханша, талията и бедрата, а в някои случаи – и на ръцете. Материите при този тип бельо са предвидени така, че да не вредят. Дамският силует е изваен, строен, с подчертан бюст, а изборът на модели е широк – с презрамки или без, с повдигащ ефект на гърдите или с добавени подплънки, стягане само на определени части или на целия торс, под формата на или като боди, при това – в най-различни цветове. Особени практични за безшевните модели, при които вероятността да се „отбележат“ в кожата гънки е сведена до минимум.

Вредно ли е стягащото бельо?

Мярката е всичко в облеклото, ако се цели стил и здраве едновременно. Стягащото бельо се избира според индивидуалната фигура и ако размерът не е адекватен, тогава може да се стигне до засягане на коремните органи. Ако се стигн дотам, че едва дишате, то този размер не е за вас. Също вредно е коригиращото бельо, когато е по-голямо – то може да провисне и не само, че ще се изпотявате повече, но и ще навредите на цялата модна композиция от избран тоалет.

Как да изберем подходящото стягащо бельо?

Според индивидуалната си фигура, всяка жена знае какво иска да скрие и какво да подчертае. Ако не си личи талията, значи трябва бельо тип корсет. Ако ханшът е „налял се“, тогава тип боксерки ще свършат идеална работа.

Звездите и една от тайните им

Нека не се заблуждаваме, че перфектните форми на знаменитостите са естествени и „вечни“. Една от големите им тайни е, че за събития и снимки те категорично използват стягащо бельо. Папараците честичко улавят известни актриси, певици и плеймейтки в моменти, в които се прокрадват части от тяхното стягащо бельо, палаво повдигнато от вятъра или издайническо подало се при слизане от автомобил…

БРЕМЕННИ И ЕЛЕГАНТНИ ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories