МАСКАТА ЗА ЛИЦЕ – НОВИЯТ МОДЕН АКСЕСОАР

Тази година ни се наложи нов аксесоар, който се превърна в необходимост. Неизбежната маска, предпазваща ни от коронавируса и други инфекциозни заболявания, бележи знаково присъствие през настоящата 2020 година. Като всяко задължително условие, маската може да бъде нежелана и досадна, но има и друго решение, което е по-рационално: защо тя да не бъде в полза на модата?

Да мислим само за ползите от маската!

Нека погледнем на маската като на ефектно допълнение. Коронавирусът може да не бъде свързан само с наложени ограничения, особено що се отнася до модата. Погледната позитивно и с естетическо око, маската е аксесоар, който подчертава красотата на половината лице, прави очите и веждите още по-изразителни и може да прикрие неграциозен нос, например.

Изберете красива маска!

Предпазната маска няма един цвят и тоналност. Вариантите за колоритност са безброй. Съставени от 95 памук и 5% еластан, маските са за многократна употреба и с тях се диша свободно. В същото време, допускането на вирус под маската е невъзможно. На най-изгодна цена можете да си подберете маска, която да се съчатае идеално с тоалета ви. Онлайн магазин „Евиза“ ви предлага маски за лице в различни щампи, за да покрие широко търсене и всякакъв вкус.

От класическото черно и бяло, отиващо на всички дрехи, до наситено пъстро, за да ви е цветно през слънчевите пролетни дни.

Предпазни маски и за децата

Предпазването на децата от опасни вируси, един от които е COVID-19, е приоритет – така, както и опазването на нашите възрастни близки. Можете да изберете маска и за своето дете. Още повече, че децата ще гледат на новия аксесоар от по-забавната му страна и ще им бъде интересно – като на карнавал. Тук десените са по-весели, ярко нашарени, с любими анимационни герои или симпатични животинки.

Маската за лице не само предпазва,

но може да бъде и част от красотата на тоалета ви!

КРАСИВИ И СЕКСИ В УСЛОВИЯ НА КАРАНТИНА
БРЕМЕННИ И ЕЛЕГАНТНИ ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories