Как да станем сами дизайнери на дома

Само преди няколко години оформянето на перфектния дом зависеше силно от ползването на услугите на професионални интериорни дизайнери. Тези услуги включваха всички домашни задачи – от подредбата на мебелите, избора и правилния им монтаж до декорацията и всеки най-малък изпипан детайл. Днес обаче, макар и да сме започнали да ползваме все повече услуги от сферата на общественото обслужване, интериорен дизайнер сякаш вече не ни трябва кой знае колко много. Нещо повече – ние сме убедени, че вече е време сами да се справите с неговите задачи, защото е и възможно, и изключително лесно. Ето нашите четири причини относно това защо смятаме, че вече не е наложително да се обръщате към интериорен дизайнер, а да подходите сами към инициативата.

1. Модните концепции, които въвеждат интериорните дизайнери вече не са тайна
С излизането на пазара на толкова много хартиени и дигитални издания на интериорни списания, ние вече предварително сме осведомени относно това какви мебели са актуални за кухнята тази година, какво е добре да присъства в спалнята и какви са най-модерните концепции за трапезни маси, шкафа за телевизора и дори дивана. Всичко това можем да намерим и сами и да го приложим на практика.

2. Интернет е пълен с идеи
Като най-големият ресурс на информация за всичко, което се случва по света, интернет е надеждно място, от което да заимстваме идея за банята, решение на въпроса как да спестим малко място – например, за сметка на голямото легло в спалнята или на огромния диван в хола, а също така и кои са най-подходящите декори за кухня в бяло, зелено или изобщо каквото сте си избрали вие за своето помещение.

3. Хората обичат да спестяват
Идеята да се спестят пари хитро и без компромиси за крайния резултат е истинска мания за съвременния човек. Все повече статии четем относно това как да намалим разходите, как да изберем практични, но красиви мебели и за кое е редно да похарчим пари – например, за хола е по-важното да съсредоточим основните си средства, за да намерим холова маса и красив диван, докато в кухнята можем да се възползваме от някоя и друга хитринка, за да спестим някой лев.

4. Магазините за мебели са наши помощници
Помните ли последния път, когато си купувахте табуретки за хола? А последния път, когато пазарувахте онлайн и се чудихте какъв размер детско легло да купите за стаята за малчуганите, за да можете оптимално да заемете цялото пространство? И в двата случая сме сигурни, че консултантите на магазините сами по себе си ни даваха съвети – включително и относно това кое с какво си отива.

Защо изкуството е важно за ранното детско развитие
Таблетки за дезинфекция на вода

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories