дамска мода и стил

Най-новите модни тенденции за жени в Индия

Най-новите модни тенденции не се отнасят само до облеклото, но се отнасят до стила на външния вид, включително дрехи, прически, вид на лицето, готов вид и много други. Каквото и да попада в тези категории, техните модерни стилове имат значение. Тук споделяме нови модни тенденции за жени, които ще им помогнат да създадат надстройка с личността си. Тук говорим за нови модни стилове за дрехи, аксесоари, стайлинг и много други през 2023 г. Тези стилове идват с модерната традиционна смесена мода. Прочетете тaзи статия до края, за да научите повече за най-новите модни тенденции и стил, които са популярни в днешно време. Нека погледнем.

Жените имат толкова много възможности за избор на облекло. От пазаруване до сватби, те имат много възможности за носене на дрехи. Нека поговорим за най-новите модни тенденции в дрехите, които са популярни в модата на дамското облекло .

САРИ С ВОЛАНИ

Това е популярно известно като Ruffle saree. В наши дни Ruffle Saree е най-новата модна тенденция в сарито. Ще изглежда многофункционално на рамото ви, драпирано до кръста като pallu. Можете да носите колан със сари с него. Това ще подобри елегантния ви вид на сарито. Може да бъде драпиран с различни стилове. Боливудски знаменитости са виждани с тези сарита с волани, добавени с колани, обувки, гривни и други аксесоари.

ДХОТИ САЛВАР

Dhoti е оригинален и стар стил на индийско облекло. Но идва с различни стилове в най-новите модни тенденции. Комбинацията от dhoti и salwar е еквивалентна на панталони в стил Dhoti или salwar. Лесно може да се съчетае с къси блузи, топове, изрязани топове и дори с ризи. Можете да го изпробвате за нов и модерен външен вид. Това е най-уникалното облекло, а също и модерно.

ПАКИСТАНСКИ КОСТЮМИ

Ако говорим за бродерия и тежки костюми в най-новите модни тенденции, тогава как можем да забравим да споменем пакистанския костюм Salwar? Те са в тенденция в стила на облекло. След телевизионните драми стана толкова популярен сред всички жени. Дори можете да видите индийски знаменитости, носещи пакистански костюми Salwar много красиво. Повечето от тези видове костюми идват с шарара и панталони. Пакистанските костюми имат бродерия за тежка работа, както и за лека работа.

КАФТАН КЪРТИ

Kaftan Kurtis са много различни от обикновените Kurtis и куртите, те са свободни и удобни за носене. Произхождащ от Месопотамия, кафтанът бързо е възприет от много групи в Близкия изток, Африка и Югозападна Азия. Поради свободната си кройка кафтанът изглежда малко по-голям. Хармонията и балансът са важни, затова може да се носи в малки портмонета, чанти, а съвместимостта с клъча също е отлична. Има повече вариации и модели и може да се носи по много различни начини.

МОНОХРОМНО ОБЛЕКЛО

Обикновено Mono се отнася до едноцветно облекло от горе до долу. Тези визии са прости, но стилни. Носенето на събрани цветове може да бъде уникален начин да се обличате. Може да се съчетае с облекло от деним. В модерната епоха хората и дори знаменитостите също избират да избират едноцветни тоалети както за ежедневно, така и за официално облекло. Също така неоновите цветове са по-популярни при тези монохромни визии на облекло.

НАЙ-НОВИТЕ ДАМСКИ МОДНИ АКСЕСОАРИ В ТЕНДЕНЦИЯТА

Сега започнете с аксесоарите, които се използват от жените за най-новите модни тенденции. Те са най-важни, защото придават блясък и блясък на вашето облекло. И така, нека видим-

САРИ С КОЛАН

За да ви придаде обгръщащ вид, трябва да носите колан със сари. В бижутата има kamarband, обикновено хората го наричат Vadannam, коланът Saree е подобен на този. Отпред има тежък дизайн и подобрява вида на сарито, но коланът за сари е толкова прост, колкото нормален колан за панталони. Ако носите монохромно сари, тогава коланът със сари ще бъде страхотна комбинация за вашата визия с най-новите модни тенденции!

Модерни цветове на дрехите през есенно-зимния сезон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories